Keller Williams Greece
Καριέρα

Εγγυημένη Πώληση Ακινήτου

Τα γραφεία της KW North δραστηριοποιούνται δυναμικά στον τομέα του Real Estate, προσφέροντας αξιόπιστες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, από το 2003. Η πολυετής εμπειρία και το χαρτοφυλάκιο επιτυχημένων αγοραπωλησιών μέχρι σήμερα δικαιολογούν το motto της ιστοσελίδας μας,


Εγγυημένη Πώληση Ακινήτου”


Γιατί Εγγυημένη;


Εμπειρία

Η 15ετής παρουσία μας στην κτηματομεσιτική αγορά, έχει οδηγήσει στη διαχείριση πληθώρας ακινήτων διαφορετικών κατηγοριών (Οικιστικών, Επαγγελματικών, Γης). Σήμερα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως να διαχειριστούμε την κάθε περίπτωση ακινήτου, εφαρμόζοντας διαφορετική στρατηγική πώλησης, βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του.

 

Εξειδίκευση

Κάθε Σύμβουλος Διαχείρισης Ακινήτων του γραφείου μας εξειδικεύεται σε μία συγκεκριμένη υποπεριοχή της Θεσσαλονίκης. Κατ’ αυτό τον τρόπο, ο δικός σας Σύμβουλος μπορεί να διεξάγει την απαιτούμενη Έρευνα Αγοράς, αξιολογώντας τα ανταγωνιστικά ακίνητα, να εκτιμήσει ευκολότερα την τιμή πώλησης του ακινήτου σας, και να σας καθοδηγήσει σωστά σε κάθε βήμα της διαδικασίας.


Τεχνολογία & Marketing

Τα πρωτοποριακά εργαλεία τεχνολογίας που διαθέτουμε μας δίνουν το πλεονέκτημα στην αποτελεσματική προώθηση της ιδιοκτησίας σας διαδικτυακά 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, σε περισσότερες από 350 από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες αναζήτησης ακινήτων! Επιπρόσθετα, η εφαρμογή κατάλληλα προσαρμοσμένου πλάνου προώθησης (marketing) του ακινήτου σας, εξασφαλίζει τη μέγιστη προβολή σε υποψήφιους ενδιαφερόμενους, επιταχύνοντας την πώληση του.


Εκτίμηση

Στην KW North εκτιμούμε την πραγματική εμπορική αξία του ακινήτου σας! Κατ’ αυτό τον τρόπο καθορίζουμε μια “λογική” τιμή έναρξης πώλησης, κατανοώντας τις ανάγκες  της αγοράς, και σας παρέχουμε το δυνατότερο διαπραγματευτικό εργαλείο για την εξασφάλιση του μέγιστου δυνατού κέρδος για εσάς.


Staging

Η κατάσταση του ακινήτου σας επηρεάζει τόσο την τιμή, όσο και την ταχύτητα πώλησης του. Στην KW North γνωρίζουμε πως να τονίσουμε τα θετικά χαρακτηριστικά του ακινήτου σας, ώστε να κάνουμε την τέλεια πρώτη εντύπωση σε υποψήφιους αγοραστές!


Εκπαίδευση

Το σύνολο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του KW University που παρακολουθεί το σύνολο των Συμβούλων Διαχείρισης Ακινήτων της KW North, καλύπτει τόσο το θεωρητικό και νομικό φάσμα, όσο και τις πρακτικές και τεχνικές γνώσεις του επαγγέλματος του Κτηματομεσίτη. Κατ’ αυτόν τον τρόπο σας εγγυόμαστε πως ο Σύμβουλος που θα συνεργαστείτε είναι Επαγγελματίας, με γνώσεις διαχείρισης οποιασδήποτε εμπορικής συναλλαγής (αγοραπωλησίας, μίσθωσης).


Έχοντας την πεποίθησή πως η επιτυχία καθορίζεται από την κληρονομιά που αφήνουμε μέσω του κάθε πελάτη που εξυπηρετούμε, οι συνεργασίες μας βασίζονται πρωτίστως στην κατανόηση των αναγκών σας και την υπεράσπιση των συμφερόντων σας.


Σας εγγυόμαστε την επίτευξη της υψηλότερης δυνατής τιμής πώλησης, στο συντομότερο δυνατό χρόνο!


×

Newsletter


Η KW North ακολουθεί και εναρμονίζεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Ε.Ε. 2016/679 (General Data Protection Regulation - GDPR), και με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να διασφαλίσει τα δεδομένα που αφορούν στο πρόσωπό σας και τα οποία έχετε καταχωρήσει στον παρόν ιστότοπο (kwnorth.gr). Σε συμμόρφωση προς τις διατάξεις του Κανονισμού Ε.Ε. 2016/679, σας ενημερώνουμε ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται, υποβάλλονται σε επεξεργασία και τηρούνται στο αρχείο της Ν. ΚΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας της KW North μαζί σας ή/και την εκπλήρωση της μεταξύ μας συνεργασίας, και για κανέναν άλλο σκοπό, ενώ δεν θα διαμοιράζονται σε τρίτους.

Διάβασα & Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του παρόντος ιστοτόπου, και θέλω να λαμβάνω ενημερωτικά e-mail από την KW North